> Follow ¦Dashboard <
Chocolate.


About Item Story Credit


Form One :')
25 December 2011 | 6:13 PM | 0 chocolate

Assalamualaikum.Hee :D.Kay,tahun depan dah form one.Hampa pulak?Hehe,kita dah tua xP.Kemarin,aku dah beli barang keperluan sekolah.Plus,jam tangan baru.Hoho~ILOIKE jam baru kita.Mama cakap,takpayah lah beli jam tukan elok lagi.Hohoi,elok lagi?Aku tengok dah keluar warna dah.Lagipun,jam kali ni cantik.*peaqasan gila*

This year is pinky,but next year will be blue.Btw,i love blue.Okay,*aku merepek*Hari Jumaat haritu,aku ada kata nak beli bag baru,then mama cakap takpayah beli.Memang cowcow aku merajuk.*kami tau kami manja*Lepastu kemarin,depa cakap beli laa bag baru.Aku memang takdak semangat dah nak beli,dah mama cakap macam tu.Tapi,finally aku tak beli pun :( .

Hmm,harini keputusan bahiyah keluaq kot.Tak check lagi pun,aku rasa.....taktau macam mana nak describe perasaan aku.Apa payah,kalau tak dapat pun sebab convent,kan ada.;DLagipun,conevnt kawan ramai.Esok kot,kalau jadi aku p check.Esok,Nad ajak keluar.Aku pun taktau laa,nak keluar ka dak,sebab dekat town ramai orang lagipun aku dengan dia jaa.Comfirm boring.Takpa wey,esok kita jumpa. ^_^

Kalau cakap pasal Kd,aku pun dah malas dah dengan dia.Biar Riehanis pulak layan orang tua tu.^_^Annoying gila dia tu.Mengada-ngada tau dak.Okay,besabar itu,separuh daripada iman.Yang penting,dia takkan tau kami tiga orang sekolah dekat mana.

Aku boring gila duduk dekat rumah.Asyik mengahdap laptop ja.Fb pun,boring dah.Okay takpa dah nak buka sekolah dah.Excited weyh,bila tengok baju sekolah.Dulu pakai kasut colour hitam,tapi tahun depan colour putih,kena rajin basuh pulak kasut.Serius aku cakap,kasut aku colour hitam,aku tak pernah basuh.Haha xD.Tu laa,aku cakap aku orang paling malas.Polish pun dak kasut tu.Pengawas malas.Haha xD.Kata laa apa yang hampa nak kata pun dekat aku,nanti aku jugak yang dapat pahala. >:P

Aku rindu gila kawan2 aku.Aku tau depa bukan ingat aku pun,kan.Aku cenna takpa,asalkan hampa bahagia.Depa semua baik ohh,depa selalu *bukan selalu pun* bagi aku keychain.Yeah,aku rasa hadih tu yang paling sesuai,dan harga dia pun resonable.*cewahh xP*Aku hargai barang yang orang bagi dekat aku.Sekarang,hadiah hampa tu,semua ada dalam kotak kenangan tu.Okay,rinduuu gilaa.


.2012 saya jadi budak Junior.




OLDER POST